KASTAMONU / SEYDİLER - Şehit Ersin Yenel İlkokulu

Eyl

Kaymakamımız Sn. Cihat ABUKAN, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet ERDOĞAN ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü eşliğinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla anaokulu ve birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerimizin ilk ders günü heyecanına ortak oldu.

Eyl

2022 -2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik birimlerince okul servis araçlarının denetimi gerçekleştirildi.

Haz

Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında çocuklara yönelik Daday Atlı Terapi ve Binicilik Merkezi Moral ve Motivasyon Etkinliği düzenlenmiştir.

Haz

Kastamonu Üniversitesi öğretim üyelerince öğrencilerimize İstiklal Yolu'na ilişkin  Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi, Güzel Sanatlar Eğitimi ve Özel Eğitim bölümleri tarafından okulumuz öğrencileri için çeşitli etkinliklerin yer aldığı atölyeler hazırlanmış ve öğrencilerimizin eğlenecekleri ve bilgi edinecekleri etkinlikler yaptırılmıştır. Etkinlikte emeği geçen Kastamonu Üniversitesi öğretim üyelerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Haz

2/B sınıfı yıl sonu gösterisinde emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

1/A sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı sıfır atık sergisinde öğrencilerimiz hazırladıkları ürünleri arkadaşlarının beğenisine sundu.

Haz

Okulumuzdaki öğrencilerimizin, diş hekimi ve sağlık ekiplerince diş muayeneleri yapıldı.

May

2/A öğrencilerimizin hazırladığı sıfır atık sergisinde öğrencilerimiz hazırladıkları ürünleri arkadaşlarının beğenisine sundu.

May

Çevre dostu 1000 okul projesi kapsamında okulumuzda çalışmalarımız devam etmekte. Proje kapsamında fotoselli musluk, led aydınlatma,fotoselli lamba, geri dönüşüm kutuları sıfır atık kütüphane materyal çalışmaları yapıldı.

May

Trafik haftası kapsamında yapılan etkinlikle öğrencilerimizi trafik eğitimi veren ilçe jandarma ve polis trafik ekiplerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz Kaymakamlık Makamı desteği ile Mucit Abla ile Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu Salonunda buluştu.

May

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yetenek Taraması çalışması Seydiler Spor Salonu'nda gerçekleşti.

May

Ekran bağımlılığı başta olmak üzere bağımlılıkla mücadele konulu eğitimimizi Seydiler Çok Programlı Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çelenk sunma töreninin ardından, ilçemiz kapalı spor salonunda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Şerife DOĞAN Avrupa ve Ulusal Okullar işbirliği ile bir eTwinning projesine ortak oldular. Bilim Okulu (Science School) adını verdikleri projede öğrencilerimizden fen okuryazarı bireyler olması hedeflenmektedir.  Çevre, bilim, doğa hakkında gözlemler yapmak, modeller oluşturup deneyler yaparak edindikleri bilgileri sunmak için bir ortam oluşturmayı amaçlayan projeleri için öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar dileriz.