KASTAMONU / SEYDİLER - Şehit Ersin Yenel İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

May

Hücre yapısının gözlemi ve basit elektrik devreleri ile ilgili kazanımlarımızı Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda laboratuvar ortamında gerçekleştirdik.

May

3/A Sınıfı Türk Büyükleri Etkinliğimiz devam ediyor. Emeği geçenlere teşekkürler.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında İlçe Halk Kütüphanemizi ziyaret ettik.

Nis

Okulumuzda sportif tarama çalışması yapılmıştır.

Nis

Kastamonu Halk Oyunları İl Birinciliği Geleneksel Düzenlemeli Minikler il ikincisi olduk. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini aldı. Okul Müdürümüz Sayın Serkan BİLİR okulumuzda karne dağıtım töreni ve dönem sonu konuşmasını yaptı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güzel bir tatil süreci gecirmelerini diliyoruz. İyi tatiller.

İl Emniyet Müdürlüğü personeli öğrencilerimizle buluştu. Teşekkür ederiz.

3/A Sınıfı Türk Büyükleri etkinliğimiz

Ara

Şehit Ersin Yenel İlkokulu kapsamında düzenlenen Öğretmenime mektup adlı etkinlik kapsamında çocuklar öğretmenlerine mektup yazdılar

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde; Kaymakamımız Sn. Cihat ABUKAN, Belediye Başkanı Sn. Mehmet ERDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Serhat KELEŞ, kurum amirleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve Seydiler halkının katılımıyla kutlandı.

Ekm

Trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak için "Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU" sloganıyla okulumuz önünde Kaymakamımız Sn. Cihat ABUKAN, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet ERDOĞAN ve kurum amirlerinin katılımları ile farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Eyl

2022- 2023 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası 26 Eylül 2021 Pazartesi günü düzenlenen törenle kutlandı. Kutlama programı kapsamında protokol üyelerinin katılımıyla saat 10.45'te Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Serhat KELEŞ tarafından Millî Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, okulumuz bahçesinde İlçe kaymakamımız Cihat Abukan ve İlçe belediye başkanımız Mehmet Erdoğan'ın katılımlarıyla İlköğretim Haftası çoşku ile kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ve İlçemiz Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Şehit Ersin Yenel İlkokulu öğrencilerine Tim Jandarma Çizgi Filmi işletilmiş, Jandarma Çocuk Dergisi dağıtılarak yaya geçitlerinden geçme konusunda uygulamalı eğitim verilmiştir.

Eyl

Kaymakamımız Sayın Cihat ABUKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü eşliğinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı öncesi İlçemizde bulunan okulları ziyaret ederek yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.