KASTAMONU / SEYDİLER - Şehit Ersin Yenel İlkokulu

Şehit Ersin Yenel İlkokulu

Adres
Şehit Ersin Yenel İlkokulu Merkez Mah. Şehit Şerife Bacı Cad. No 55 / 2 Seydiler / KASTAMONU
Vizyon
Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, laik, demokratik bilince sahip, yabancı dil bilen, çevre bilinci gelişmiş, fen, sosyal, teknoloji, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, her alanda başarıyı yakalayan, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri lise eğitimine hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ TEKLİ ÖĞRETİM
09:40/14:55
KALORİFERLİ
Ulaşım
Okula sürekli ulaşım imkanı bulunmaktadır. Ulaşım öğretmen servisiyle yapılmakla birlikte, minibüs ile ulaşım da yapılabilmektedir.
Okulumuz taşımalı eğitim merkezidir.
Okulumuz il merkezine 33 km uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.